Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden van Jessv.nl

  1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten tussen Jessv.nl (hierna “wij” of “ons”) en de klant (hierna “u” of “uw”) met betrekking tot de producten en diensten die worden aangeboden op de website Jessv.nl. 1.2 Door een bestelling te plaatsen op Jessv.nl stemt u in met de toepasselijkheid van deze algemene voorwaarden. Wij behouden ons het recht voor om deze voorwaarden op elk moment te wijzigen. De gewijzigde voorwaarden zijn van toepassing op bestellingen die zijn geplaatst na de wijziging.
  2. Bestellingen en Overeenkomsten 2.1 Alle bestellingen zijn onder voorbehoud van acceptatie door ons. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren of aanvullende informatie te vragen voordat wij de bestelling accepteren. 2.2 Na ontvangst van uw bestelling sturen wij u een bevestiging per e-mail met daarin de details van uw bestelling. Deze bevestiging vormt geen acceptatie van uw bestelling, maar geeft slechts aan dat wij uw bestelling hebben ontvangen. 2.3 Een overeenkomst tussen u en ons komt pas tot stand op het moment dat wij uw bestelling verzenden en u hiervan een verzendbevestiging ontvangt.
  3. Prijzen en Betalingen 3.1 Alle prijzen op Jessv.nl zijn vermeld in Euro’s en zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten. 3.2 Betaling kan worden gedaan via de betaalmethoden die op de website worden vermeld. U bent verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de verstrekte betaalinformatie. 3.3 Indien er sprake is van een prijsfout op de website, behouden wij ons het recht voor om de bestelling te annuleren of contact met u op te nemen om de bestelling aan te passen met de juiste prijs.
  4. Levering 4.1 Wij streven ernaar om uw bestelling zo spoedig mogelijk te leveren. De geschatte levertijd wordt vermeld op de website en in de orderbevestiging. Deze levertijd is slechts een indicatie en geen garantie. 4.2 Wij zijn niet aansprakelijk voor enige vertraging in de levering veroorzaakt door overmacht of omstandigheden buiten onze controle. 4.3 Het risico van verlies of beschadiging van de producten gaat over op u op het moment van levering.
  5. Retourneren en Ruilen 5.1 U heeft het recht om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren of te ruilen, mits de producten in originele staat verkeren en niet zijn gedragen of beschadigd. 5.2 Voor het retourneren of ruilen van producten dient u contact met ons op te nemen via de contactgegevens op de website. Wij zullen u voorzien van instructies voor het retourneren of ruilen van de producten. 5.3 De kosten voor het retourneren van producten zijn voor uw
Bel ons voor hulp