Restitutiebeleid

Restitutiebeleid voor Jessv.nl

Bedankt voor het winkelen bij Jessv.nl. We streven ernaar om onze klanten een uitstekende winkelervaring te bieden. Als u echter niet tevreden bent met uw aankoop, bieden we een restitutiebeleid aan dat hieronder wordt beschreven.

Algemene voorwaarden:

 1. Dit restitutiebeleid is van toepassing op alle aankopen gedaan op Jessv.nl.
 2. Het beleid is van toepassing op ongedragen en onbeschadigde items met alle originele labels en verpakkingen intact.
 3. Klanten moeten binnen 14 dagen na ontvangst van hun bestelling contact met ons opnemen om een restitutie aan te vragen.
 4. Klanten dienen het aankoopbewijs of de factuur te overleggen als bewijs van aankoop.

Restitutieproces:

 1. Neem binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling contact op met onze klantenservice via klantenservice@jessv.nl of +31641591827 om uw restitutieverzoek in te dienen.
 2. Geef in uw verzoek de reden voor de restitutie aan.
 3. Ons klantenserviceteam zal uw verzoek beoordelen en u instructies geven over hoe u het artikel kunt retourneren.
 4. Verpak het artikel veilig in de originele verpakking en stuur het terug naar het opgegeven adres.
 5. Zodra we het geretourneerde artikel hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot terugbetaling.

Terugbetaling:

 1. We zullen het bedrag van het geretourneerde artikel terugbetalen via de oorspronkelijke betaalmethode die werd gebruikt bij de aankoop.
 2. Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor de oorspronkelijke bestelling niet worden terugbetaald, tenzij het geretourneerde artikel defect of beschadigd is.
 3. Het duurt doorgaans 5-10 werkdagen voordat de terugbetaling op uw rekening verschijnt, afhankelijk van de verwerkingstijd van uw bank.

Uitzonderingen:

 1. Ondergoed, badkleding en oorbellen kunnen om hygiënische redenen niet worden geretourneerd, tenzij ze defect of beschadigd zijn.
 2. Items die speciaal voor u zijn gemaakt of gepersonaliseerd, kunnen niet worden geretourneerd, tenzij er sprake is van een fabricagefout.

Let op:

 1. Zorg ervoor dat de geretourneerde artikelen veilig verpakt zijn om schade tijdens het transport te voorkomen. We zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade die tijdens het retourneren is veroorzaakt.
 2. We raden u aan om een traceerbare verzendmethode te gebruiken om uw retourzending te volgen. Zo kunt u controleren of de zending bij ons is aangekomen.

We hopen dat u tevreden bent met uw aankoop bij Jessv.nl. Als u nog vragen heeft over ons restitutiebeleid, neem dan gerust contact op met onze klant

Bel ons voor hulp